Üks mõnus suvine magustoit, mida on ülimalt lihtne valmistada! Aga hoiatan, et ühe tüki selle söömisest kunagi ei piisa :)
Variant, mis siin on, sai juba päris ammu tehtud, läks natuke aega postituseni. Olen vahepeal teinud juba ka natuke teistsugust ehk kui siin panen krõbedikku ainult peale, siis teisel korral panin natuke alla ka.
PS! Kui ainult peal on, siis on minu meelest natuke parem, aga panni on väga palju tüütum pesta :D
Vaja:
- jahu
- soola
- suhkurt
- kaerahelbeid
- võid
- rabarbereid
- maasikaid
- maisitärklist
 |
Omavahel segasin 200ml jahu, 0,5tl soola ja 200ml suhkurt |
 |
Lisasin ~200ml kaerahelbeid |
 |
See ausalt pole auguline juust siin :D Aga kuna mul läks meelest õigel ajal või sooja võtta, siis sulatasin teda natuke mikrokaga, võid lisasin ~100-120g |
 |
Mätserdasin kokku selliseks mõnusaks puruks, jätsin natuke sellised keskmised-suured tükid, mitte väiksed |
 |
Koorisin ja tükeldasin 2 keskmist rabarberivart |
 |
Kuna sel ajal veel oma maasikaid ei olnud, siis ikka eelmise aasta varud aitasid välja ja rabarberile lisasin ~300ml sulatatud maasikaid |
 |
Rabarberi-maasika segule lisasin 150ml suhkurt |
 |
Kuna maasikad olid mul külmutatud ja siis sulatatud, siis see tähendas, et vedelikku oli mul rohkem ja seega tuli mõnuga ka maisitärklist lisada ehk siia lisasin tsispa üle 2spl maisitärklist |
 |
Segu läks klaasist vormi põhja |
 |
Peale eelnevalt valmistatud krõbedikutainas ja ahju 180-kraadi juures 50-55 minutiks |
 |
Seda segu ujutas ikka mõnusalt üle, vahepeal sai ahju ka pann alla pandud, aga ütlen, et see lõpuks oli kõik seda väärt!
Mmmmmmm.... nii hea! |
Tundub imemaitsev olevat!
ReplyDelete